27 Mayıs 2023 Cumartesi

Sanata Dönüşüm eTwinning Projesi Tamamlandı

 


Diyarbakır'da öğrenciler Atık malzemeleri sanata dönüştürüyor.

    Diyarbakır Ahmedi Hani Anadolu Lisesi öğrencileri "Sanata Dönüşüm" eTwinning projesi kapsamında atık malzemeleri sanata dönüştürmeye başladı.

     Günümüzde atık olarak adlandırılan birçok materyali öğrenciler "Sanata Dönüşüm" adı altında yürütülen eTwinning projesi kapsamında değerlendirmeye başladı.

       eTwinning projesi kapsamında kuruculuğunu Diyarbakır Şehit Hatip Çağlar Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Derya Erdoğan'ın ve eş kuruculuğunu Romanya'dan Corina Georgiana'nın yaptığı, Okulumuz Müdür Yardımcısı Özgür DENİZ 'in olduğu projemiz,

      Çorum,Erzurum, Balıkesir, Diyarbakır,Litvanya,Romanya ve İtalya'dan da öğretmenlerin olduğu yabancı ortaklı bir projedir.

       Bu proje ile öğrencilere, alışılmış düşüncelerin dışında atık malzemelerin farklı alanlarda kullanılabileceği,estetik algılarını geliştirmek,ufak tefek sanatsal dokunuşlarla tekrar yaşamımıza girebileceği,sanat sevgisini kazandırmak amacıyla başlattığımız projemiz dün okulumuzda (Diyarbakır _Ahmedi Hani Anadolu Lisesi) gerçekleştirdiğimiz sergi ile yavaş yavaş sonuna yaklaştığımız projemizde yer aldığımız için çok mutluyuz.







0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa